Osviitta-palvelupiste 

Kaupungintalon palvelupiste Osviitta palvelee Rovaniemen paikallisliikenteen matkakortteihin ja lippuihin liittyvissä asioissa ja vastaa myös muihin bussiliikennettä koskeviin kysymyksiin. Osviitasta voit hankkia Waltti-matkakortin ja ostaa ja ladata siihen Waltti-lipputuotteita. Voit myös ostaa vuorokausilippuja kertakortteina. 
Uusi Waltti-kortti ja kortin lataaminen ovat ilmaisia elokuun 2018 loppuun asti. Tämän jälkeen Waltti-korteista peritään Osviitassa 5 euron maksu, ja kortin lisälataus maksaa 3 euroa. 
Osoite: Kaupungintalo, Hallituskatu 7. Aukioloajat: ma-pe 9–16. Yhteystiedot: info.osviitta@rovaniemi.fi, p. 016 322 6800

Matkahuolto

Matkahuollosta linja-autoasemalta voit hankkia Waltti-matkakortin ja ostaa ja ladata siihen Waltti-lipputuotteita. Voit myös ostaa vuorokausilippuja kertakortteina.
Uusi Waltti-kortti ja kortin lataaminen ovat ilmaisia elokuun 2018 loppuun asti. Tämän jälkeen Waltti-korteista peritään 5 euron maksu, ja kortin lisälataus maksaa 3 euroa. 
Osoite: Lapinkävijäntie 2. Aukioloajat: ma-pe 7.30–18.00. p. 0200 4000 (1,99 €/min + pvm). Verkkosivut: www.matkahuolto.fi

 

Muut palvelupisteet

Kaikki paikallisliikenteen bussilippuja myyvät ja lataavat palvelupisteet: Myyntipaikat.