Waltti-lippuautomaatti
Rovaniemen paikallisliikenteen Waltti-lippuja voi hankkia myös lippuautomaatista. Waltti-lippuautomaatista voi ostaa kertalippuja ja vuorokausilippuja sekä ladata Rovaniemen Waltti-matkakortille uusia kausia ja lisää arvoa.

Lippuja ja kausilippulatauksia ostaessa valitaan vyöhykkeet (A, B tai AB), joilla lippua käytetään. Kerta- ja vuorokausilippujen voimassaoloaika alkaa ostohetkestä. Kertalippu on voimassa 60 minuuttia ja vuorokausilippu 24 tuntia. Voimassaoloaika tulostuu lippuun. Kausilippu ja arvo latautuvat Waltti-kortille ostohetkellä ja ovat heti käytettävissä.

Lippuautomaatilla maksamiseen käyvät yleisimmät pankki- ja luottokortit, ostosta saa kuitin. Käteismaksu ei ole mahdollinen. Automaatista hankitun kertalipun hinta on sama kuin kertalipun käteismaksu linja-autossa. Vuorokausilippujen ja kausilippujen hinnat ovat samat kuin muissa myyntipisteissä ilman erillistä latauspalvelumaksua.

Kerta- ja vuorokausiliput tulostuvat paperilippuina. Lipun QR-koodi luetaan bussissa koneellisesti. Tarvittaessa lippu näytetään kuljettajalle tarkastusta varten. Lippu tulee säilyttää koko matkan ajan.

Automaatti sijaitsee Rinteenkulman kauppakeskuksen toisen kerroksen käytävällä. Automaatti on käytettävissä kauppakeskuksen aukioloaikoina.