Osviitta-palvelupiste 

Palvelupiste Osviitasta voit hankkia Waltti-matkakortin ja ostaa ja ladata siihen Waltti-lipputuotteita. Voit myös ostaa vuorokausilippuja kertakortteina. Osviitta palvelee myös muissa paikallisliikenteen matkakortteihin ja lippuihin liittyvissä kysymyksissä. 
Waltti-korteista peritään Osviitassa 5 euron maksu, ja kortin lisälataus maksaa 3 euroa.
Osoite: Koskikatu 19 (Koski- ja Rovakadun kulma). Aukioloajat: ma-to 9–16.00, pe 9-15.00.  Yhteystiedot: info.osviitta@rovaniemi.fi, p. 016 322 6800

 

Waltti-verkkokauppa

Waltti-verkkokaupasta voi ostaa uuden matkakortin ja ladata kortille arvoa ja kausilippuja. Waltti-kauppa myy myös korttien lisälatauksia. 
Tilattu matkakortti toimitetaan antamaasi osoitteeseen 7–14 vuorokauden kuluessa tilauksesta.
Kun tilaat uuden matkakortin nettipalvelusta ja ostat siihen ensimmäisen lipputuotteen (arvo- tai kausilipun), säästät 5 euron korttimaksun. Myöskään kortin lisälatauksesta ei peritä nettikaupassa erillistä maksua.

 

Waltti Mobiili -sovellus

Waltti Mobiili -sovellus on ladattavissa kännykkään ilmaiseksi Google Play ja App Store -sovelluskaupoista. Mobiilisovelluksesta voit ostaa kertalippuja, vuorokausilippuja sekä lasten, nuorten ja aikuisten kausilippuja.

Mobiililippu maksetaan sovellukseen lisätyllä maksukortilla (Visa, Visa Electron, Mastercard). Mobiilikertalipun hinta on edullisempi kuin bussissa ostettu kertalippu.  Vuorokausilipun hinta on sama kuin Osviitassa ja lippuautomaatissa. Kausilipun hinta on sama kaikissa myyntipisteissä. 

 

Waltti-lippuautomaatti

Lippuautomaatista voit ostaa paikallisliikenteen kertalippuja ja vuorokausilippuja sekä ladata Rovaniemen Waltti-matkakortille uusia kausia ja lisää arvoa. Lippujen ja latausten maksamiseen käyvät yleisimmät pankki- ja luottokortit. Lippujen hinnat ovat samat kuin muissa myyntipaikoissa ilman latauspalvelumaksua.

Lippuautomaatti sijaitsee Rinteenkulman kauppakeskuksen toisen kerroksen käytävällä. Automaatti on käytettävissä kauppakeskuksen aukioloaikoina

 

R-kioskit

R-kioskeissa voit ladata arvo- ja kausilippuja. R-kioskit palvelevat osoitteissa Ounasvaarantie 15, Koskikatu 20 ja Pohjolankatu 13.
Kortin lisälataus maksaa R-kioskeissa 3 euroa. 

 

Linja-autot

Voit ostaa kertalippuja sekä ladata arvo- ja kausilippuja Rovaniemen paikallisliikenteen linja-autoissa. Maksu tapahtuu käteisellä tai yleisimmillä pankki- tai luottokorteilla. Käteisellä maksamiseen on hyvä varata tasaraha.
Kortin lisälataus maksaa busseissa 4 euroa.

 

Matkahuolto

Matkahuolto on sulkenut Rovaniemen palvelupisteen 30.6.2023. Rovaniemi 44 matkan sarjalippu ladataan Matkahuollon Reitit ja Liput –mobiilisovellukseen.