Osviitta-palvelupiste 

Kauppakeskus Rinteenkulmassa sijaitsevasta Olkkari -hyvinvointi- ja palvelupisteestä löytyy Osviitta, josta voit hankkia Waltti-matkakortin ja ostaa ja ladata siihen Waltti-lipputuotteita. Voit myös ostaa vuorokausilippuja kertakortteina. Osviitta palvelee myös muissa paikallisliikenteen matkakortteihin ja lippuihin liittyvissä kysymyksissä. 
Waltti-korteista peritään Osviitassa 5 euron maksu, ja kortin lisälataus maksaa 3 euroa.
Osoite: Kauppakeskus Rinteenkulma, Koskikatu 25, 2. kerros. Aukioloajat: ma-to 9–16.30, pe 9-15.30. Yhteystiedot: info.osviitta@rovaniemi.fi, p. 016 322 6800


Matkahuolto

Matkahuollosta linja-autoasemalta voit hankkia Waltti-matkakortin ja ostaa ja ladata siihen Waltti-lipputuotteita. Voit myös ostaa vuorokausilippuja kertakortteina.
Waltti-korteista peritään 5 euron maksu, ja kortin lisälataus maksaa 3 euroa.
Osoite: Lapinkävijäntie 2. Aukioloajat: ma-pe 8.00–18.00. p. 0200 4000 (1,99 €/min + pvm). Verkkosivut: www.matkahuolto.fi


Linja-autot

Voit ostaa kertalippuja sekä ladata arvo- ja kausilippuja Rovaniemen paikallisliikenteen linja-autoissa. Maksu tapahtuu käteisellä tai yleisimmillä pankki- tai luottokorteilla. Käteisellä maksamiseen on hyvä varata tasaraha.
Kortin lisälataus maksaa busseissa 4 euroa.


R-kioskit

R-kioskeissa voit ladata arvo- ja kausilippuja. R-kioskit palvelevat osoitteissa Ounasvaarantie 15, Koskikatu 20 ja Pohjolankatu 13.
Kortin lisälataus maksaa R-kioskeissa 3 euroa. 

 

Waltti-verkkokauppa

Waltti-verkkokaupasta voi ostaa uuden matkakortin ja ladata kortille arvoa ja kausilippuja. Waltti-kauppa myy myös korttien lisälatauksia. 
Tilattu matkakortti toimitetaan antamaasi osoitteeseen 7–14 vuorokauden kuluessa tilauksesta.
Kun tilaat uuden matkakortin nettipalvelusta ja ostat siihen ensimmäisen lipputuotteen (arvo- tai kausilipun), säästät 5 euron korttimaksun. Myöskään kortin lisälatauksesta ei peritä nettikaupassa erillistä maksua.