Osviitta-palvelupiste 

Kauppakeskus Rinteenkulmassa sijaitsevasta Olkkari -hyvinvointi- ja palvelupisteestä löytyy Osviitta, josta voit hankkia Waltti-matkakortin ja ostaa ja ladata siihen Waltti-lipputuotteita. Voit myös ostaa vuorokausilippuja kertakortteina. Osviitta palvelee myös muissa paikallisliikenteen matkakortteihin ja lippuihin liittyvissä kysymyksissä. 
Waltti-korteista peritään Osviitassa 5 euron maksu, ja kortin lisälataus maksaa 3 euroa.
Osoite: Kauppakeskus Rinteenkulma, Koskikatu 25, 2. kerros. Aukioloajat: ma-to 9–16.30, pe 9-15.30 / 7.6.-30.7.2021 ma-to 9-16, pe 9-15. Yhteystiedot: info.osviitta@rovaniemi.fi, p. 016 322 6800


Matkahuolto

Osoite: Linja-autoasema, Lapinkävijäntie 2, matkahuolto.fi/palvelupisteet

Waltti-matkakorttien ja -lipputuotteiden myynti sekä muut Waltti-palvelut ovat päättyneet Matkahuollon Rovaniemen toimipisteessä helmikuun 2021 lopussa.

 

Waltti-verkkokauppa

Waltti-verkkokaupasta voi ostaa uuden matkakortin ja ladata kortille arvoa ja kausilippuja. Waltti-kauppa myy myös korttien lisälatauksia. 
Tilattu matkakortti toimitetaan antamaasi osoitteeseen 7–14 vuorokauden kuluessa tilauksesta.
Kun tilaat uuden matkakortin nettipalvelusta ja ostat siihen ensimmäisen lipputuotteen (arvo- tai kausilipun), säästät 5 euron korttimaksun. Myöskään kortin lisälatauksesta ei peritä nettikaupassa erillistä maksua.

 

Waltti Mobiili -sovellus

Waltti Mobiili -sovellus on ladattavissa kännykkään ilmaiseksi Google Play ja App Store -sovelluskaupoista. Mobiilisovelluksesta voit ostaa kertalippuja sekä vuorokausilippuja.

Mobiililippu maksetaan sovellukseen lisätyllä maksukortilla (Visa, Visa Electron, Mastercard). Mobiilikertalipun hinta on edullisempi kuin bussissa ostettu kertalippu.  Vuorokausilipun hinta on sama kuin Osviitassa ja lippuautomaatissa. 

 

Waltti-lippuautomaatti

Lippuautomaatista voit ostaa paikallisliikenteen kertalippuja ja vuorokausilippuja sekä ladata Rovaniemen Waltti-matkakortille uusia kausia ja lisää arvoa. Lippujen ja latausten maksamiseen käyvät yleisimmät pankki- ja luottokortit. Lippujen hinnat ovat samat kuin muissa myyntipaikoissa ilman latauspalvelumaksua.

Lippuautomaatti sijaitsee Rinteenkulman kauppakeskuksen toisen kerroksen käytävällä palvelupiste Osviitan sisäänkäynnin vieressä. Automaatti on käytettävissä kauppakeskuksen aukioloaikoina

 

R-kioskit

R-kioskeissa voit ladata arvo- ja kausilippuja. R-kioskit palvelevat osoitteissa Ounasvaarantie 15, Koskikatu 20 ja Pohjolankatu 13.
Kortin lisälataus maksaa R-kioskeissa 3 euroa. 

 

Linja-autot

Voit ostaa kertalippuja sekä ladata arvo- ja kausilippuja Rovaniemen paikallisliikenteen linja-autoissa. Maksu tapahtuu käteisellä tai yleisimmillä pankki- tai luottokorteilla. Käteisellä maksamiseen on hyvä varata tasaraha.
Kortin lisälataus maksaa busseissa 4 euroa.