Rovaniemen paikallisliikenteen reittiopas


Reittioppaassa näkyvät paikallisliikenteen linjojen aikataulut ja reitit. Hakupalvelussa voi hakea muun muassa eri bussilinjojen pysäkkikohtaiset lähtöajat. Opas ilmoittaa myös kävelymatkat pysäkeille. Reittioppaan avulla saa tietoa myös vaihdollisista yhteyksistä. Halutessaan aikataulut voi tulostaa itselleen reittioppaasta.

Oppaassa on ilmoitettu pääte- ja ajantasauspysäkkien lisäksi myös muiden pysäkkien eli ns. välipysäkkien lähtöaika. Välipysäkkien lähtöajat ovat arvioituja aikoja, ei reaaliaikaista tietoa. Bussi ei odota välipysäkille ilmoitettua aikaa pysäkiltä lähtiessään, vaan aikataulun mukaiset tarkat lähtöajat koskevat ainoastaan linjan pääte- ja ajantasauspysäkkejä.

Ruokasenkadun pääte- ja ajantasauspysäkit ovat Lyseonpuiston pysäkit ja toisella puolella katua olevat keskusurheilukentän pysäkit.

Reittipas toimii yleisimmillä selaimilla ja niiden uudemmilla versioilla. Reittiopas on myös Waltti Mobiili -sovelluksessa.

Reaaliaikainen reittiopas

Reittioppaassa näkyvät liikenteessä olevat paikallisliikenteen bussit reaaliaikaisesti kartalla sekä bussin ennustettu saapumisaika pysäkille. Reaaliaikaisen reittioppaan saa halutessaan käyttöön lisäämällä reittioppaan kartan tasovalikosta Liikennevälineet.

Rovaniemen paikallisliikenteen reittiopas