Ajankohtaista

Kaikki Linkkarin linjat siirtyvät normaalireiteille 16.11.2020

16.11.2020 7:00

Kaikki paikallisliikenne Linkkarin linjat siirtyvät normaalireiteilleen maanantaista 16.11.2020 alkaen.

Normaalireiteille siirtymisen ajankohtaa on aikaistettu aikaisemmin ilmoitetusta (4.1.2021). Paikallisliikenteen bussit ovat ajaneet poikkeusreittejä Ruokasenkadun, Kairatien ja Teollisuustien kadunrakennustyömaiden vuoksi.

 Linjat 2-14 palaavat Ruokasenkadulle ja Ruokasenpuiston uudistetut pysäkit otetaan käyttöön. Linjojen 1 ja 2 bussit ajavat normaalireittiä Ruokasenkadulta lähdettyään Poromiehentien, Hallituskadun ja Lapinkävijäntien kautta Kairatielle ja edelleen Ylikylän ja Vennivaaran suuntaan. 

Linjan 14 ajoreitti Eteläkeskuksessa on Vierustieltä Teollisuustielle ja Isoaavantielle jatkaen Pappilantien ja Koivikkotien kautta Muurolaan. Paluureitillä Muurolasta arkiaamun kaksi ensimmäistä vuoroa kiertävät Marttiinintien kautta Alakorkalontielle ja Isoaavantielle jatkaen Teollisuustien kautta keskustaan niin kuin aikaisempina talvina. Vierustielle linjan 14 poikkeusreittiä varten asennetut tilapäiset pysäkit Sotkan ja Lidlin kohdalla poistetaan vakioreitille siirtymisen jälkeen. Hallituskadulla kirjaston kohdalla oleva pysäkki otetaan käyttöön.

Aikataulut pysyvät ennallaan.