Ajankohtaista

Waltti-lippuautomaatti Rinteenkulmaan

25.2.2021 16:00

Rovaniemen kaupungin paikallisliikenne on ottamassa käyttöön lippuautomaatin Waltti-lippujen hankintaan maaliskuun ensimmäisellä viikolla. Automaatti sijaitsee Rinteenkulman kauppakeskuksen toisen kerroksen käytävällä palvelupiste Osviitan sisäänkäynnin vieressä. Automaatti on käytettävissä kauppakeskuksen aukioloaikoina.

Lippuautomaatista voi ostaa paikallisliikenteen kertalippuja ja vuorokausilippuja sekä ladata Rovaniemen Waltti-matkakortille uusia kausia ja lisää arvoa.

Kerta- ja vuorokausilippujen voimassaoloaika alkaa ostohetkestä. Alkuvaiheessa kerta- ja vuorokausilippu toimii näyttölippuna kuljettajan tarkastaessa lipun. Tavoitteena on saada lipun QR-koodin koneellinen luenta käyttöön. Asiakkaan tulee säilyttää lippu koko matkan ajan.

Lippujen ja latausten maksamiseen käyvät yleisimmät pankki- ja luottokortit. Automaatista hankitun kertalipun hinta on sama kuin kertalipun käteismaksu linja-autossa. Vuorokausilippujen ja kausilippujen hinnat ovat automaatissa samat kuin kaikissa muissa myyntipisteissä ja verkkokaupassa. Automaatilla tehdyistä latauksista ei peritä erillistä latauspalvelumaksua.